Single-Handedly Hankerin' Ell - Roll In My Sweet Babys Arms

Konferens

Härligt med kryddblandningar.

Lite extra jobb innan semestern

Det kan vara bra med lite extra jobb innan semestern drar igång så att man kan ta det lite extra lugnt när man väl har semester. Då blir det lättare att koppla av och att ta det lugnt. Så det kanske är dags att ha en konferens innan semestern så att alla känner att man har koll på läget och att man vet vad det är som man ska ha gjort och vad det är som man ska satsa på sen när man kommer tillbaka. Det gäller att få så mycket gjort innan så att man kan koppla av och ta det lugnt så som man vill ha det.
Det underlättar en hel del och det finns så mycket som man kan tänka sig göra. Ja det är ju toppen när man känner att man verkligen kan koppla av och stänga av jobbet under semestern och det är ju det man vill. Så då är det bra att man göra jobb innan så att man kan känna det så.

Samla alla som ska göra sitt

Ja det kan vara bra att samla alla så att man kan få det att bli så som man vill och att det ska bli ett lättare sätt att få det att bli så som man har tänkt och att alla vet vad som ska göras och vad man ska ha gjort innan man går på semestern. Ja det är ju det som man önskar och det kommer att underlätta en hel del som man vill göra.
Så att satsa på lite konferenser innan semestern är ju bra och något som kommer att underlätta för alla som är på jobbet, så att man vet vad som ska göras och vad man kan göra för att det ska bli så smidigt och bra som möjligt.